Referencer

Som ung 14 årig elite tennisudøver spiller og træner jeg tennis 10 – 14 timer hver uge. Da jeg også skal passe min skole har det være vanskeligt at få tid til også at træne fysisk træning, hvilket er meget vigtigt når man vil være med i sporten på et højt niveau. Jeg har derfor gennem en årrække trænet fysiks træning med Brian. Træningen er tilrettelagt så optimalt som muligt for netop min sport, og jeg bruger derfor ikke unødvendig tid på øvelser, som jeg basalt ikke vil have glæde af. Brian har endvidere været en god coach og sparingspartner for mig, da han er meget bevist om hvilke udfordringer en ung eliteudøver har.  Via min fysiske træning med Brian har jeg været i stand til at flytte min hurtighed og fysiske formåen på tennisbanen. Ligeledes restituerer min krop bedre efter kampe, da der i træningen er indlagt de rette øvelser og pauser efter turneringer. I samarbejde med Brian vil jeg fortsat sætte nye mål – og dem er jeg sikker på at jeg med hans hjælp vil nå.

For 10 år siden blev jeg indlagt med en diskusprolaps. Efter indlæggelsen deltog jeg i et genoptræningsprogram på sygehuset, men havde herefter fortsat problemer med ryggen. Jeg drøftede muligheden for at slippe for rygproblemerne med Brian, som argumenterede for at den rette træning kunne afhjælpe problemerne – han havde ret. I dag har jeg ikke problemer med ryggen, og har efter sigende tillige opnået en fysik som er væsentlig bedre end det gennemsnitlige for min alder. Jeg træner fortsat fast med Brian et par gange om ugen, og gennem årene har træningen været intensiv og hård, men aldrig kedelig. Brian ændrer og tilpasser ofte mit program til nyeste viden, hvorfor jeg ikke kan forestille mig en hverdag uden min faste morgentræning og en drøftelse af verdenssituationen.

Jeg har trænet med Brian on and of i ca 6 år og det har været rigtig godt. Han er god til at sammensætte det rigtige træningsprogram og holde en til ilden. Kan klart anbefalde ham til andre uanset hvad årsagen er til man har brug for personlig træning Han er en af de bedste af slagsen

Brian Brantley er min helt fantastisk personlig træner som nu har trænet mig 1 time om ugen i de sidste 4 år. Brian har en særdeles god fornemmelse af hvilket menneske han træner og forstår at tilpasse træningen til den enkelte og med variationer i forhold til hvordan dags formen ser ud. Han forstår at presse en så man hele tiden bliver bedre. Brian leverer varieret træning så det ikke bare er det samme og det samme man træner hele tiden. Brian er også rigtig god at tale med og vi får vendt mange spændende emner under træningen hvilket er med til at gøre det hyggeligt. Man bliver dog fortsat presset til at yde sit optimale. Jeg kan på det varmeste anbefale træning af Brian.

Brian har været min træner nu gennem 5 år, og jeg har fået den bedste træner jeg kunne få ud fra mine krav taget med fra min Kick Boxing og Chai Chi. En træner der hurtig lærer een at kende, een træner der presser tilpas hårdt, og så lige lidt til. En træner, der har focus på at hele kroppen skal trænes og ikke kun dele af den. En træner der også tager hensyn til, hvor man er rent mentalt, den dag man kommer til træning, så han hele tiden sikre sig at man får den mest optimale træning. Min glæde ved at komme til træning er den kontante afregning i træningen, man mærker med det samme om det giver det ønskede resultat. Brian, har en evne til at variere træningen, så den aldrig bliver kedelig eller triviel… Brian giver een kamp til stregen, og skubber gerne een lidt længere ud over kanten, så man lige får lidt mere ud af sin træning. Sætter altid nye udfordringer op, udfordringer der kan virke uopnåelige, men han formår altid at få een i mål og med success… Brian har og giver mig lyst til at træne og finde tiden til at træne i een eller travl hverdag.. Også selv om det koster mig blod sved og tårer… Jeg vil til hver en tid anbefale Brian som personlig træner hvis man har et mål der skal mødes eller som jeg selv, bare ønsker en dygtig trænings partner der hele tiden presser mig til bedre resultater…

Holdet er efter otte nederlag i træk i efterårets 2. divisionskampe ramt på selvtilliden, og det har fået klubben til at arbejde målrettet med spillernes mentalitet.

Vi evaluerede på sæsonen og pegede områder ud, hvor vi kunne gøre noget. Alle elementer var i spil, og det der bongede mest ud var, når man har tabt ni kampe i træk og skal levere et comeback i foråret, så bliver sportsfolk ramt, uanset om man er i positiv eller negativ cirkel, så bliver man ramt på selvtilliden, som betyder meget for fodboldspillere. Det arbejde har Brian Brantley, der er cheftræner i bokseklubben AIK Roskilde, stået for i løbet af januar, februar og marts. Brantley er uddannet elitetræner og har tidligere arbejdet med den mentale del hos boksere og håndbold- og tennisspillere.