Jeg tilbyder

En uforpligtende, afklarende samtale/møde, hvor vi sammen afstemmer forventninger & kemi. Efterfølgende kan du beslutte dig for om du har lyst til at fortsætte et fremadrettet samarbejdet med mig om din fysiske træning.

Pris: Gratis

Fysisk træning af enkelt person indenfor elite

Sportspecifikt forløb hvor du bliver i stand til at varetage din egen fysiske træning og eller præsentationsoptimerende træning.

Fysisk træning af motionister

Forløb som er tilpasset dit personlige behov

Pris: Efter aftale

Pris: Efter aftale

Pris: Efter aftale

Coaching og teambuilding af klubber/foreninger og virksomheder

Motion og træning er et væsentligt redskab til at fremme trivsel og velvære, ikke kun fysisk, men også psykisk og socialt.

Regelmæssig motion og sund livsstil vil øge medarbejdernes kapacitet og dermed nedbringe sygefraværet. En god form kan fx være med til at forbedrer evnen til at tackle forskellige stressfremkaldende situationer og evnen til at komme sig efter andre belastninger på arbejdspladsen.

Jeg kan med mine erfaringer og uddannelser være med til, at skabe en sundhedsfremmende ordning på arbejdspladsen, og dermed hjælpe virksomheden med at støtte op omkring medarbejdernes helbred og sundhed.

Pris: Efter aftale

Helbredstjek

Ved at få lavet et helbredstjek får du en indsigt i din nuværende helbredstilstand. Efterfølgende vil du i samråd med mig udarbejde en handlingsplan, så du straks kan gå i gang med en evt. livsstilsændring og dermed få langt større overskud og energi i hverdagen.

Pris: Efter aftale

Tilbyder coaching/forløb indenfor optimering af træning af sportsklubber.

Pris: Efter aftale

Undervisning til klubber/trænere omkring præstations optimering.

Pris. Efter aftale.